Elektrobedrijf Jacobs

Diensten

Uw specialist op het gebied van elektro

Kortsluiting verhelpen

U kunt op elk moment van de dag bij ons terecht. Wij hebben een 24-uurs service en sturen meteen een elektricien naar uw woning indien u kortsluiting meemaakt.

Meterkast werkzaamheden

Laat de aanleg van een elektriciteitsnetwerk over aan een elektricien. Er kan een gevaarlijke situatie ontstaan wanneer elektra niet vakkundig wordt aangelegd

Stroomstoring oplossen

Een stroomstoring is erg vervelend en komt vaak ongevraagd. Op een dergelijk moment moet u ervan uit kunnen gaan dat u direct word geholpen door onze elektriciens

Elektrobedrijf Jacobs levert diverse diensten

Heeft u last van een storing? Wilt u nieuwe groepen laten installeren? Of is er kortsluiting? Elektrobedrijf Jacobs kan u met uiteenlopende klussen van dienst zijn. Zowel bij spoed als voor reguliere installatieklussen kunt u ons inschakelen. Voor spoed kunt u ons zelf 24/7 bereiken! Lees hieronder meer over de verschillende diensten die wij aanbieden.

24/7 Service

We staan dag en nacht voor u klaar

Snel op locatie

Al binnen 20 minuten op locatie

Gecertificeerde elektriciens

Wij werken samen met ervaren elektriciens

Transparante prijzen

Wij bieden de laagste prijs voor de beste kwaliteit

Kortsluiting verhelpen

Een stroomstoring is erg vervelend en komt vaak ongevraagd. Op een dergelijk moment moet u ervan uit kunnen gaan dat u direct word geholpen. Bij ons kunt u op elk moment van de dag en 7 dagen in de week terecht. Wij zullen meteen een elektricien uit de regio naar uw woning sturen om de stroomstoring te verhelpen. Het is van belang dat u met regelmaat onderhoud aan uw elektra laat plegen, anders kunt u een stroomstoring krijgen. Wanneer een elektricien onderhoud komt plegen zal hij uw elektriciteitsnetwerk nakijken en zo een mogelijke storing opsporen. Een storing zal gelijk worden gerepareerd.

Meterkast/groepenkast werkzaamheden

Laat de aanleg van een elektriciteitsnetwerk over aan een elektricien. Er kan een gevaarlijke situatie ontstaan wanneer elektra niet vakkundig wordt aangelegd. Een storing, kortsluiting of zelfs brand kan het gevolg zijn. Een elektricien heeft de praktijk en theorie kennis om uw elektriciteitsnetwerk op de juiste manier aan te leggen. Hierdoor zult u meteen weer uw elektronische apparaten kunnen gebruiken. Vandaag de dag worden in nieuwbouwwoningen een groepenkast / meterkast geïnstalleerd die niet kan doorbranden. U hoeft hierdoor niet meer de stoppen te vervangen.

Offerte aanvragen

Elektrobedrijf Jacobs

Bent u opzoek naar een voordelige en betrouwbare elektricien in uw regio? Dan bent u bij Elektrobedrijf Jacobs op het juiste adres. Wij zijn landelijk gevestigd, waardoor onze monteurs bij spoed altijd binnen 20 minuten op locatie kunnen zijn.

⚡ 24/7 Storingsdienst

⚡ Diverse diensten

⚡ Gecertificeerde elektriciens 

⚡ Transparante prijzen

24/7 Klantenservice