Elektrobedrijf Jacobs

Storingsdienst

Onze storingsdienst staat u 24 uur per dag te dienst!

Probleem?

Ervaart u kortsluiting, storing Of een ander elektraprobleem?

Neem contact op

Wacht niet te lang en neem contact met ons op om dezelfde dag nog een monteur in huis te hebben

Direct elektricien aan huis

Onze professional komt direct ter plaatse om uw probleem te verhelpen

Storingsdienst in uw regio

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat het u nooit zou overkomen, is de mogelijkheid toch groot dat u op de late avond met een stroomstoring te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een gesprongen stop of een aardlekschakelaar die het niet meer doet. Wij begrijpen als de beste dat dit vrij vervelend is en daarom is het raadzaam om onze storingsdienst in te schakelen. Onze elektriciens kunnen op elk moment van de dag bij u langs komen om u te helpen bij al uw problemen omtrent elektra. Neem gerust contact op met onze klantenservice die 24/7 voor u beschikbaar is bij eventuele vragen.

Voordelen van onze storingsdienst

⚡ 24/7 Service

⚡ Spoedservice

⚡ Landelijk gevestigd 

⚡ Nooit teveel betalen

Storingsdienst inschakelen bij kortsluiting

Een stroomstoring in uw woning kan op verschillende manieren zijn ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een centrale stroomstoring in uw wijk door problemen bij de leverancier van uw elektriciteit, een stroomstoring als gevolg van een overbelasting van uw meterkast of een stroomstoring door een kortsluiting in huis. Zeker in dit laatste geval is het raadzaam om de hulp van onze storingsdienst in te schakelen. Een kortsluiting kan de bron van een brand in huis vormen, wat u vanzelfsprekend wilt voorkomen. Daarbij is een kortsluiting erg lastig zelf te verhelpen. Neem daarom contact op met Elektrobedrijf Jacobs, zodat een van onze erkende elektriciens u vakkundig en snel kan helpen.

Ervaren vakmensen

De werknemers die wij inschakelen voor onze storingsdienst, zijn allemaal gecertificeerde elektriciens. Dankzij hun jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek. Leveren onze elektriciens deskundig en secuur werk, waarbij zij een goede prijs-kwaliteit verhouding bieden. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft met spoed een elektricien nodig? Neem dan gerust contact op met Elektrobedrijf Jacobs. Wij garanderen een snelle en een nette afhandeling. 

Offerte aanvragen

Elektrobedrijf Jacobs

Bent u opzoek naar een voordelige en betrouwbare elektricien in uw regio? Dan bent u bij Elektrobedrijf Jacobs op het juiste adres. Wij zijn landelijk gevestigd, waardoor onze monteurs bij spoed altijd binnen 20 minuten op locatie kunnen zijn.

⚡ 24/7 Storingsdienst

⚡ Diverse diensten

⚡ Gecertificeerde elektriciens 

⚡ Transparante prijzen

24/7 Klantenservice