Elektrobedrijf Jacobs

Over ons

Wie zijn wij en wat doen wij

Ruim 20 jaar ervaring

Onze erkende elektriciens hebben door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan met alle nodige werkzaamheden betreffende uw elektra. Dit is vooral handig om de vraag van de klant goed te begrijpen en een snelle en correctie oplossing te kunnen bieden voor elk probleem dat te maken heeft met uw elektra aansluiting. Ook biedt de elektromonteur u advies bij vragen of wanneer het nodig is om uw meterkast uit te gaan breiden.

Heeft u hulp nodig met uw elektriciteit binnen uw woning? Of wilt u uw elektriciteit laten aanleggen of renoveren door een professional? Neem dan contact op met de elektriciens van Elektrobedrijf Jacobs.

Altijd een elektricien in de buurt

Elektrobedrijf Jacobs is in heel Nederland actief. Hierdoor is er altijd een elektricien bij u in de buurt. Onze elektriciens bezitten vakdiploma’s en hebben veel ervaring, zodat u de aanleg van elektra met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Bovendien werken wij volgens de laatste veiligheidseisen. Heeft u juist last van kortsluiting of storing? Onze elektra-specialisten verhelpen problemen met uw elektriciteit snel en deskundig.

24/7 Service

We staan dag en nacht voor u klaar

Snel op locatie

Al binnen 20 minuten op locatie

Gecertificeerde elektriciens

Wij werken samen met ervaren elektriciens

Transparante prijzen

Wij bieden de laagste prijs voor de beste kwaliteit

Altijd beschikbaar!

Elektrobedrijf Jacobs zorgt in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor eventuele vragen over onze diensten en of werkwijze.

Offerte aanvragen

Elektrobedrijf Jacobs

Bent u opzoek naar een voordelige en betrouwbare elektricien in uw regio? Dan bent u bij Elektrobedrijf Jacobs op het juiste adres. Wij zijn landelijk gevestigd, waardoor onze monteurs bij spoed altijd binnen 20 minuten op locatie kunnen zijn.

⚡ 24/7 Storingsdienst

⚡ Diverse diensten

⚡ Gecertificeerde elektriciens 

⚡ Transparante prijzen

24/7 Klantenservice